Porträtt redigering.

 
~ Nikon d3000 - Nikkor 35 mm f/1.8G ~
Bättre sent än aldrig. Nu är videon speciellt för Sara (som kommenterade mitt senaste blogg inlägg när jag redigerade en häst som hoppa) uppe. Det är inte det bästa jag gjort men det var allra första gången jag något sånt här.
 
Jag och Ebba gick runt i hela huset och leta efter platser med bra ljus, men tyvärr hitta vi inget så det blev i mitt rum med en glödlampa. Har även glömt mitt stativ hos mamma så det blev svårt men några bra bilder har jag iallafall!
 
Hoppas att du Sara blev nöjd och att ni andra som såg videon tyckte den va bra! :)
 

fotografering + dagen

 
Har förmodligen hittat en tjej nu som vill vara "modell" för mig och vi ska fota någon dag i helgen så jag kan visa hur jag skulle redigera en sådan bild. Känner att det är mycket denna helg, mamma vill att jag ska med till Eskilstuna, ska träffa en vän, fira en vän och fotografera till en video. Måste tänka på det där med eskilstuna då jag saknar min kusin.. Idag så träffade jag två underbara personer, vi fikade och hade så kul! Dom var så snälla att dom följde med mig och köpte present till min vän. Ska köpa två saker till pappa imorgon för han fyller år 8e oktober.
 
Jag ska även börja bo två veckor hos mamma och två veckor hos pappa nu. Känns bra men kommer nog vara jobbigt att va borta från mamma som jag nu vart hos ett tag.
Saknar min pappa såååå!
 
Bilden ni såg över var en dålig gif bild jag gjorde lite snabbt. Den visar före redigering och efter redigering, visar inte den riktiga skärpan eller färger. Men lite roligare än en tråkig vanlig bild. ;)
 

Love number 2 ♥

Bilden fotad av mig.
- - -
Detta är min andra hund Spike, eller ja det är inte min utan mammas och hennes sambo. Men såklart så räknas jag som lillmatte. Han är världens finaste border collie men är världens drygaste också, låt dig inte luras av hans fina utsida. Han blir 1 år den 8e oktober så han är ju fortfarande unghund så han har mycket kvar att lära och kommer nog bli jätte bra. Spike tränas även i agility med en tjej som kallas Jackie. Den här bilden kan nog vara den finaste jag någonsin fotat på honom, den är helt förtrollande!

Love ♥

Bilden fotad av ebbarosler.blogg.se med min kamera och jag har redigerat den!
- - -
Detta är min fina hund Alva, hon gör mig alltid glad och är väldens gosigaste. Hon kommer alltid till mig när jag är ledsen, ligger på min mage och kollar på mig med en sån blick man inte kan motstå.
Bilden på henne är nog en av dem charmigaste då hon stoppat ner nosen i lera och gnuffsat runt, min söta ängel.

fråga + svar

Svar: Tack Sara för din kommentar och ditt tips! Såklart så ska jag se vad jag kan göra, ska först hitta en frivillig person som har lust att vara med på bild och i en video. Ska jag vara helt ärlig är jag inte specialist på att redigera bilder på människor, men övning ger färdighet! :)

- - -
 
Mer sånt här vill jag ha, då får jag inspiration och vilja till att blogga. Men såklart klarar jag mig utan det, haha..

Andra redigerings videon.

Har suttit nu i en timma och fixat ihop en video. Gick trögt för jag är såååå trött och videon blev knappt bra heller..
Jag tänker gå och sova nu och jag hoppas ni tittar på videon och att ni kommer på något roligt att göra med era bilder! :)
 
 
Kolla i 720p så blir det bäst, mobba inte min engelska om det är något fel. Är sur för texten jag skrev försvann.
Bilden jag redigera ligger även här nedanför.
 
 

Höstkänsla

 

 
 
Första bilden är på mig hur jag såg ut i ansiktet idag, resten är bilder från dagen. Porträtten på hundarna har Ebba (ebbarosler.blogg.se) fotat med min kamera. Bilden på Ebba och hundarna har jag fotat. Har redigerat bilderna själv.

Dagen började segt, då menar jag det. Ville inte kliva upp ur sängen och kom då på att jag hade sovmorgon så sov 30 min till. Va i skolan hade tre lektioner sen slutade jag vid 12.00, nice! Efter det så gick jag och Ebba ner på stan, aktiverade mitt kort, fikade och kollade efter ett par skor jag ska beställa men jag hitta dem inte.. Efter det åkte vi hem och gick ut med mongo djuren och hon fick ha kameran o fota lite då hennes är tra, snällt va?