One direction! - harlem shake! - dagen!

I lördags så tog jag och Ebba tåget till huvudstaden för att gå på öppningen av 1D world i Mood gallerian, butiken har bara öppet i 15 dagar sen "reser" vidare till ett nytt land. Vi kom dit runt halv nio och då var det redan lång kö, vi väntade till 10.00 då butiken skulle öppna sen stod vi i 2 timmar för att komma in i butiken. Jag har aldrig varit med om något galnare, vissa tjejer bölade och skrek att dom älskade t.ex Harry, jag tyckte det va grymt roligt. När vi kom in stod vi i kö för att få komma in i själva butiken i kanske 10 min sen i kö för att få köpa något i 20-40 min.
Ebba fick med sig en Life-size Harry och en almanacka, jag köpte en t-shirt och en almanacka (titta bilder). Kanske kommer lägga upp filmer från när vi stod i kön!
 
 
Efter vi vart på öppningen så gick vi förbi Sergels Torg där dem spelade in harlem shake, vi sprang och trängde oss fram för att få bra platser, Ebba ville vara med och dansa men jag ville inte haha. För att se resultatet av stockholms harlem shake klicka HÄR. Kanske kommer en film jag filmade där.
 
 
Idag så har jag haft det så sjukt j*vla tråkigt så det finns inte, har bara setat i soffan och ätit som f*n. Det är så sjukt dåligt gjort av mig och jag ångrar mig som in i h*elvete. Mycket svordommar men det skiter jag i . Tog mig och min "feta" kropp ut för att fota fina Spike i snön när det väl va bra väder. Fick ett par som va riktigt fina och jag är super nöjd! Ska upp till gymmet imorgon och svettas som aldrig förr och jag ska ge allt för imorgon är det rygg och armar som gäller.
 
Mycket bilder och text på en gång men jag kommer tillbaka till er med en superstart ju!
 

Uppe med tuppen

Nikon D3000 & Tamron 70-300mm f/4-5.6
Shetlandsston och föl från Jäboruder 2010.
 
Uppe med tuppen för att dra till stallet och fixa med hästarna. Vi kommer rida till ridhuset där en ska provrida Bobbi och jag håller tummarna att det går bra för dem! Tar med kameran som jag nämde i tidigare inlägg.
Jag har med mig mitt träns för att se om det passar nu när pappa gjorde ett extra hål. Ska också ta med mig mina små saker som kan vara bra och ha i stallet, ligger ju bara och skräpar här hemma..
Kanske blir lkite uppdatering från stallet/ridhuset med både film och lite annat, men nu ska jag gå och göra frukost.

Morgonfotografering!

 
Nikon D3000 & Nikkor 35mm f/1.8G
Morgontrött Angelica framför kameran.
 
Vaknade runt tio och åt frukost med familjen, satte mig sedan ner vid datorn och gjorde en header/design till ponnyryttarna.se blev inte så nöjd men ja dom blev det i alla fall! Efter så satt jag och kolla på lite fotobloggar och jag blev så jävla sugen så jag ställde mig famför kameran och använde min fjärr och tog lite ego bilder. Vart nöjd med vissa men tycker jag inte alls passar framför kameran, passar mer bakom kameran. Så nu den senaste timmen har jag tittat efter dem bra bilderna och redigerat dem.
Dem bilderna som är överst är jag mest nöjd med, och med redigeringen. Vet inte vad jag ska göra nu men jag hittar väll på något. Snöar som fan ute så är nog inte så kul att gå ut heller.
 
Imorgon blir det stallet och vi ska rida till ridhuset där en tjej ska komma och provrida Bobbi som är Nathalies andra häst. Kanske kommer några filmer om det går bra för mig, eller så kommer det filmer när det går dåligt, haha. Kanske kommer hoppa för Nathalie ville göra det med Saga, har inte hoppat på 1-2 år! Kameran följer med och så ska vi försöka fota lite hästporträtt på Saga och Bobbi om vädret tillåter, annars blir det en annan dag.
 
 

Header.

www.readbetweenthelines.devote.se
 
När Nathalie var hos mig idag så ville hon att vi skulle fixa en header till hennes blogg och självklart kunde vi göra det. Blev nöjd med den även fast den är super enkel, och Nathalie tror jag blev riktigt nöjd!
Efter skolan så fika jag och Nathalie på coffeehouse by george, vi satt och kolla på framtida hästgård, hästar och snacka lite. Sjukt glad att jag träffa henne. Vi drog hem till mig och lyssna på musik och gjorde hennes header.
 
Imorgon är det nationella skriftligt i svenska, är inte så super taggad men det är fredag så ingen man ska hänga läpp över. Får se om man kan hitta på något kul, rättare sagt o någon ens vill va med mig. Haha.

Påminnelse + annat.

Eftersom många andra bloggare gör keep calm bilder, så vill jag också!
 
Kände att nationella gick faktiskt riktigt bra och är stolt över min prestation, men min konsentration kunde varit bättre. Fast vem blir inte trött och fnittrig efter 3 timmars tystnad liksom? ;) Efter nationella så gick jag hem för jag mådde inge bra, känner mig hängig nu också men det är bara att kämpa för imorgon är det en ny dag. Jag packade och åkte nästan direkt till farmor och farfar, va där ett tag för jag saknat dom. Men kom hem till pappa typ 22.00, packade upp och fixade lite med datorn så allt är på sin rätta plats.
Väntar på att pappa ska komma hem så man kan hälsa på honom innan man somnar.
Känner att det här var ett riktigt ovärt inlägg.
--> GLÖM INTE TÄVLINGEN! KLICKA HÄR <--

Mystical Universe

Nikon D3000 & Tamron 70-300mm f/4-5.6
Vacker häst i sommarvädret 2011.
 
Kom hem för några timmar sen efter en skoldag och gym. Körde slut på mina armar och körde även 15x3 squats. Va inte på gymmet så länge då jag är trött och mår inte så jätte bra, men ska försöka köra kondition imorgon väldigt intensivt om min kropp tillåter det. Imorgon har vi svenska nationella läsförståelse, inte taggad alls.. 08.30-12.00 har jag för mig att vi ska sitta, kommer dö eller något men jag hoppas det kommer gå bra (jag vet att det kommer gå bra).
 
Jag har kommit in i en period där jag dras till hästnet hela tiden, vill så gärna ha en egen ponny eller en foderponny. Men jag har varken tid eller pengar till det, men det är en dröm jag har haft länge som jag SKA uppfylla någon gång i livet! Kollade nyss på ponnyakuten och jag blir så sugen på att rida, även när jag läser hästbloggar, då får jag nästan panik och vill bara gråta för jag vill ha en häst att kalla sin egen. Har hittat flera hästar som jag tycker skulle passa mig men dom är dyra, för långt bort eller runt 23 år, haha..
Har du egen häst/ponny? :)

Ny header!

Nikon D3000 & Tamron 70-300mm f/4-5.6
Ebba som fotar prästkragar sommaren 2011.
 
Gjorde om bloggen lite, hade tråkigt så fixade ihop något och testade en ny kod till animation. Blev riktigt bra enligt mig själv men måste fota mer så jag kan ha massa nya bilder på headern. Ska fixa iordning själva designen mer imorgon om jag hinner. Va tycker ni om den nya? :D För övrigt så saknar jag sommaren super mycket och vill att det ska bli varmt, soligt och underbart väder NU.
Glöm inte bloggdesign tävlingen KLICKA HÄR!

Jag och min kusin kanske har en "liten" grej på G tillsammans, men först måste vi prata igenom det ordentligt innan jag kan avslöja något. Nu blev ni allt nyfikna va?!

No chainsaw

 
Nikon D3000 & Tamron 70-300mm f/4-5.6
Islandshäst .
 
Igår blev det ingen bio för mig och Frej. Vi valde att gå på en spelning istället, haha.. Det var massor av roligt folk där, jag och två andra "lurade" dit en kille som hatar metal det va rätt kul faktiskt.
Idag har jag haft fullt upp! Upp 08.00 äta frukost och ringa farfar, åkte till stallet och fixa där, hem igen och äta lunch, sen sola och gå till gymmet. Kom hem och va helt klar med allt runt 19-tiden. Fixade mina naglar efter jag badat också. Så jag är super trött nu och vill bara sova. Men måste fixa lite små saker till..

Texas Chainsaw 3D

BILD FRÅN INSTAGRAM
 
Ska snart iväg till stan för att köpa biobiljetter till Texas chainsaw 3D som jag ska kolla på med Frej. Kommer sitta och dö.. Jag hoppas den är bra, annars blir jag jävligt sur.
Discot för 4orna igår gick superduper bra tycker jag, vi tjäna in rätt mycket pengar. Fotade pytte lite så kanske kommer upp någon bild här som blev bra.
Inte så mycket mer att säga, uppdaterar er om filmen va bra eller om den sög.

F O T O A B S T I N E N S

 
 Nikon D3000 & Tamron 70-300mm f/4-5.6
Första bilden är på Jessica & Bobbo på deras bröllop.
Andra bilden är fotograferad på Strömsholm 2011.
 
Det verkligen kliar i mina fingrar, dras till kameran hela tiden men har inget att fotografera.. Något jag är riktigt sugen på nu är porträtt-, bebis- eller hästporträtt fotografering. Men vet inte hur jag ska kunna hitta någon som vill bli fotograferad, någon som vill ha kort på sin bebis eller häst.
Jag önskar att i framtiden kunna tjäna pengar på min hobby, som jag hoppas kommer bli mitt jobb med ett eget företag. Ett fotoföretag. Men detta kommer säkert bara bli en dröm till i mitt liv, som inte kommer förverkligas.
 
/ Angelica P.