Påsklov

Bild från 2013
 
Denna vecka så har vi påsklov, egentligen inte så mycket som är planerat förutom att jag ska följa med till min pojkväns farmor och farfar och äta middag och träffa lite av hans släkt, vilket är lite nervöst. Det är annorlunda eftersom jag alltid brukar vara med mamma eller pappas släkt nu under påsken men tror tyvärr att det inte blir något med någon utav släkterna. Känns bra att vara ledig och få vila ut så man kan ta nya tag i sitt liv. På måndag nästa vecka kommer jag och min klasskompis Tyra åka iväg till Dalarna, Djurås för att praktisera hos Terese Jons. Sist vi hade praktik var jag där och det var verkligen ett underbart ställe, bra tempo, rutiner som fastnade, man fick rida mycket och hantera många olika hästar. Under den tiden jag var där så lärde jag mig mycket och ser fram emot att få lära mig mer denna gång! Kommer ha med mig kameran denna gång och fota lite när vi jobbat klart om dagarna, kanske kommer blogga under veckorna vi är där om tiden räcker till. 

Hallå mina vänner!

 
Nu har bloggen stått tom under en väldigt lång tid och väldigt mycket har hänt under tiden jag inte bloggat. För 7 månader sedan hade jag ingen aning om vad jag skulle få gå igenom och vad för personer jag skulle få träffa, vad jag skulle förlora och vad jag skulle vinna. Jag har fått chansen att få träffa så underbart fina människor under denna tid och jag är lyckligare än någonsin nu! 
 
Det har varit en riktigt lång vinter för mig, långa dagar, bråkiga dagar, dagar av längtan och ånger. Som tonåring vill man utforska, man vill leva livet och se vad livet har att ge, det ingår ju liksom, eller hur? Jag ångrar saker jag gjort men jag är även stolt över att dom är gjorda och att det inte kommer hända igen. Jag förlorade kontakten med en viktig person i mitt liv och för några dagar sen hörde personen av sig vilket gjorde mig glad men ändå arg, hade velat att det skulle skett tidigare. Men det har även varit dagar där jag varit lyckligare än någonsin, som till exempel den dagen jag skulle på en fest och utan att veta något att min blivande pojkvän skulle vara där, hur coolt är inte det? Nu har vi snart känt varandra i 5 månader och snart varit ett par i 2 månader. Jag är så glad att jag har honom, aldrig varit så kär och lycklig i hela mitt liv
 
Kort sagt skulle jag förklara denna vinter som oövervinnlig!
 
 
Så glad över att det fortfarande är några små ynka följare som läser min blogg även fast jag inte bloggat. ♥
Jag hoppas verkligen att jag kan hålla detta nu och uppdatera oftare med så bra inlägg som möjligt! Snart kommer bloggen få ett nytt utseende och jag hoppas att fler vill läsa min blogg. :)