SHOP

För att beställa bloggdesign ska du mejla mig. I rubriken ska det paket du valt stå och i texten en beskrivning. Jag svarar dig så fort jag kan.
Mejl: [email protected]
 
Lilla bloggpaketet  150kr        Endast blogg.se
Jag gör en personlig basic bloggdesign där vi slår ihop våra ideér. Med basic så menar jag inga avancerade koder och gör mer grunden. Det som ingår är: välja färger, en enkel header, välja bredd på bloggen och en personlig meny med bild.
+ 100kr om du vill köpa bort min länk
 
Mellan bloggpaketet  200kr        Endast blogg.se 
En personlig mer avancerad design med mycket mer koder och en snyggare design. Jag tar mer ut av mina kunskaper och ger dig en fin och snygg blogg. Det som ingår är: välja färger, välja bredd på bloggen, en header, bildredigering, personligmeny med bilder och jag ger dig några förslag på svårare koder som t.ex dropdown meny m.m
+ 100kr om du vill köpa bort min länk
 
Stora bloggpaketet 350kr        Endast blogg.se
En mycket avancerad design som framför dina tankar och ideér med mina tankar och ideér. Det som ingår är: färger, bakgrund till bloggen, välja bredd på bloggen, en header, bildredigering, personlig meny med bilder, egen designad vattenstämpel till dina bilder eller/och inlägg och ikoner för sociala medier. Mer kan tilläggas om man vill, men detta bestäms mellan dig och mig.
+ 100kr om du vill köpa bort min länk
För att beställa något ur kategorin övrigt ska du mejla mig. I rubriken ska den kategorin du valt stå och i texten en beskrivning. Jag svarar dig så fort jag kan.
 
Header 100kr
Jag gör en header efter dina önskemål eller efter mina ideér. Om insättning av headern på bloggen önskas så ingår det i priset.
 
Animerad header 200kr
Jag gör en header efter dina önskemål eller efter mina ideér. Jag sätter in headern på din blogg tillsammans med en kod så du får en animering. MAX 3 bilder, annars +20kr för varje animering.
 
Hjälp med kodning 50kr
Jag hjälper dig med att få till kodningen på din blogg om du har något problem. Om du önskar att få hjälp med flera problem så tilläggs 20kr per problem.
Alla mina bilder skickas digitalt eller sätts in på ditt USB, utskrivning kan ske om så önskas med då tillkommer utskrifts- och fraktpris.
För bokning mejla: [email protected]
 
I alla paket så ingår även: utrustning, fotografering, planering och bildbehandling.
 
Lilla fotopaketet 450kr
1 timmes fotografering
10 högupplösta bilder
 
Stora fotopaketet 600kr
1½ timmes fotografering
15-20 högupplösta bilder
 
 
Kommer..
Kommer..
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback